Wordt de akker een voetbalveld of een bloembollenveld?

Wordt de akker een voetbalveld of een bloembollenveld?

De laatste weken zijn er veel discussies over wat er allemaal gedaan moet worden op de akker. Er moet veel gebeuren. Noah en Beau zijn het erover eens dat er veel meer mensen zouden moeten meehelpen. Uiteindelijk staat het tweetal alleen op de akker. Toch beseffen ze zich dat zij over een jaar kunnen terugkijken en denken, dat hebben wij toch maar is even gedaan. Wat het einddoel is van de akker is nog niet duidelijk. Romy en Billy willen graag graszaadjes gaan zaaien terwijl Jacco en Noah liever allerlei soorten bollen willen planten. Romy en Billy willen van de akker een voetbalveld maken. Noah en Beau zijn het hier niet mee eens. Zij vinden dat zij het meeste invloed hebben op wat er met de akker gaat gebeuren. Dit omdat zij er het meeste tijd in stoppen. Wat er nou uiteindelijk gaat gebeuren met de veel besproken akker is voor niemand duidelijk, of de verschillende soorten bloembollen of toch het voetbalveld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Kwant at 14:59

    En wat gebeurt er met de dieren worden die aan hun lot overgelaten,ze kunnen beter alle dieren weg doen er wordt niet goed naar ze om gekeken wat is het volgen de doel van de velden asvelt of weer geld verspillend project.van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *