Chipp geeft Fay een verschrikkelijke make-over

Chipp geeft Fay een verschrikkelijke make-over

Gisteren heeft Madilia Johan omgetoverd tot een vrouw en vandaag wordt Fay onder handen genomen. Alleen dit keer niet door Madilia. Chipp heeft dit keer de make-upkwasten in handen en met een grote lach op zijn gezicht, maakt hij haar op. Als hij klaar is, kijkt hij tevreden naar de uiteindelijke look. Fay wil het resultaat zien, maar Chipp weigert dat. Eerst de reacties van de anderen voegt hij eraan toe. En neemt haar mee naar de loods, om de make-up look te laten zien. De bewonrs schrikken en de termen gothic, spook en Halloween worden veelal genoemd. Als Demi Fay uiteindelijk ziet, valt haar mond open. Ik vind het echt verschrikkelijk lelijk roept ze uit. En kan niet geloven dat Chipp haar zo heeft toegetakeld. Volgens Chipp kan hij er vrij weinig aan doen, Fay had gewoonweg niet de juiste producten om een goede look mee te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *