Linda heeft gemengde gevoelens over de weddenschap van Billy en Johan

Linda heeft gemengde gevoelens over de weddenschap van Billy en Johan

Stiekem gaat Jacco langs alle bewoners om te vragen of ze mee willen doen met de weddenschap. Hij wil wedden wanneer Johan en Billy in één bed zullen belanden.

Veel bewoners willen graag meedoen en noemen enthousiast een datum. Ook Linda noemt een datum maar toch heerst er twijfel bij haar. Ze weet niet of Billy deze weddenschap wel kan waarderen. Het voelt niet helemaal goed benadrukt ze. Wat later besluit Linda deze twijfels met Madilia te bespreken. En vertelt haar dat ze niet weet hoe Billy hierop zal reageren als ze erachter komt. Madilia die ook een datum heeft genoemd, is het hier niet mee eens. Ik denk dat ze er wel om kan lachen voegt ze eraan toe. Als we maar geen drama krijgen gaat Linda verder. Reken maar van wel antwoordt Madilia lachend. De twee kletsen nog even na en komen tot de conclusie dat ze niet weten of, en wanneer Billy en Johan het bed zullen delen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *