José haar eerste dag in Utopia zit erop

José haar eerste dag in Utopia zit erop

Jose zit alweer één dag in Utopia. Het was voor haar een overweldigende dag en dit heeft voor een grote glimlach op het gezicht van haar gezorgd.  José werd direct betrokken bij verschillende plannen van haar mede bewoners. Vooral Billy voelde gelijk een klik, het lijkt haar leuk om samen met de nieuweling workshops te geven. José lijkt een spontaan gevoel op te wekken bij alle bewoners. Afgelopen avond hadden de bewoners dansles en José straalde van geluk bij het zien van de danskoppels. Tijdens dit uurtje besluit Linda in gesprek te gaan met José, ze is erg geïnteresseerd in het verleden van de nieuweling.  José besloot om vroeg naar bed te gaan. Demi en Fay zijn blij met hun nieuwe kamergenoot. Er wordt gesproken tot diep in de avonduren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Kwant at 12:07

    Ja hoor daar is Billy weer samen werken en als het niet gaat zo als zij wil dan kan je in de stront zakken en dan kan je barsten en deugt er niets meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *