Jacco vraagt zich af wanneer Billy en Johan het bed zullen delen

Jacco vraagt zich af wanneer Billy en Johan het bed zullen delen

Dat Billy en Johan het goed kunnen vinden, is ook de rest van de bewoners opgevallen. De twee brengen veel tijd samen door en hebben het gezellig. Toch verzekerde Billy tegenover Romy er een aantal dagen geleden ervan dat er niet meer is dan vriendschap tussen haar en Johan. Jacco denkt toch dat er wel meer dan vriendschap is tussen de twee en ziet het wel gebeuren dat de twee bij elkaar in bed belanden. Om deze reden heeft hij een poule opgezet. Ik wil vragen of jullie ook mee willen doen zegt hij tegen José, René en Demi. Vervolgens legt hij uit dat de inleg van de poule één euro is. De vraag is wanneer Billy en Johan het bed gaan delen voegt hij eraan toe. José kan er wel om lachen. En vertelt dat het haar niks zal verbazen als Billy en Johan samen het bed in duiken. De vraag is alleen wanneer herhaalt de nieuweling.  Makkelijke weddenschap benadrukt René. Net als vele andere bewoners doen ook René en José mee aan deze weddenschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:34

    Gisteravond de TV uitzending gezien daar zit ze als de heilige maria in haar bed.Nee hoor ik wil niemand meer in mijn bed ik denk eerst aan mezelf aan mijn lijf geen polonaise.Wat een leugen ze wil niets liever Johan kijk voor haar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *