Billy vindt het jammer dat Johan weinig aandacht aan haar besteed

Billy vindt het jammer dat Johan weinig aandacht aan haar besteed

Afgelopen avond hebben de bewoners weer een dansles gehad. Maar wat is er nog meer gebeurd? We hebben een samenvatting van de verdere avond gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Na de dansles deden de bewoners het met name rustig aan. Chipp, Demi en Fay waren achter de computer te vinden. Chipp zit diep in zijn internetspelletje terwijl zijn pizza in de oven zit. Hij verwacht dat Fay die wel even voor hem ging halen, maar dat dacht hij verkeerd. Dit werd door Chipp niet gewaardeerd en dat laat hij duidelijk merken. Stik erin met je pizza voegt hij eraan toe. Linda besluit wat verderop even bij de nieuweling José te gaan zitten. De twee hebben het over het verleden en de toekomst, zo leren ze elkaar wat beter kennen. Johan en Billy roken samen een sigaret en bespreken hoe ze de avond vonden lopen. Ze vindt het jammer dat Johan zo weinig aandacht aan haar heeft besteed. Johan vindt dit op zijn beurt maar onzin en kapt het gesprek snel af. Al met al was het een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mar at 09:19

    Gek he dat Johan geen aandacht aan die afgelikte boterham geeft
    Of dacht ze weer een wip kip gevonden te hebben
    Wat is die Billy doorzichtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *