Billy vindt Johan te leuk

Billy vindt Johan te leuk

Afgelopen avond had de groep weer een salsa les. De sfeer zat er goed in! De eerste dansers die de dansvloer betreden zijn Cemal en Romy. Cemal doet zijn best om Romy te begeleiden maar dat gaat niet al te makkelijk. Al snel sluiten René en Demi aan. Na een wat stroeve start lukt het hen toch om Johan versteld te laten staan. Johan besluit op zijn beurt om Madilia mee te nemen naar de vloer en begint onwennig aan de eerste kleine stapjes. Madilia vindt dat hij meer moet oefenen op zijn danspasjes. Maar hij heeft weer gedanst, eerder had hij zich voorgenomen dit niet meer te doen. Billy hield Johan overigens goed in de gaten. Hij is toch te leuk horen we haar zeggen. Ook Chipp maakt zijn eerste dansbewegingen, Fay glimlacht van geluk. Zo hebben alle dansende bewoners toch nog een uur geoefend op de danspasjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Stine at 13:39

    Ik heb Billy pas nog horen zeggen tegen Johan dat ie op moest hoepelen, want ze was zo gelukkig nu. Ze wilde een tijdje alleen zijn. Dat klonk al heel on-Billy-achtig. Gaat niet lang duren.

  2. Hyl at 08:55

    Wat een irritant mens is Billy, ze gooit alles in de strijd om punten te scoren voor utopiaan van t jaar, maar daar moet ze wel van haar zelf er ordinair bij lopen en zoveel mogelijk kerels in bed zien te krijgen, nu is johan aan de beurt,
    Bah walgelijk !!!!!!!!!! Ze verdient geen schoonheidsprijs, letterlijk en figuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *