Johan was opgefokt en boos na de dansles

Johan was opgefokt en boos na de dansles

We schreven zojuist dat de bewoners een leuke avond hadden gehad tijdens de dansles. Maar niet iedereen lijkt genoten te hebben. Met name Johan die moest dansen met Fay, vond het helemaal niks. Na het salsadansen zit hij dan ook buiten te mokken. Billy besluit hem op te zoeken om te vragen wat er aan de hand is. Johan antwoordt dat hij boos en opgefokt is door het dansen met Fay. Ze is meer met Chipp bezig dan dat ze met mij bezig is moppert hij. En sommige pasjes krijg ik maar niet onder controle. Dan denk ik, wat ben ik eigenlijk aan het doen voegt hij eraan toe. Billy vindt het hilarisch dat Johan zich zo druk maakt om het leren van één pasje. Wat verrekt jou dat nou, joh gaat ze verder. Nee, echt woest kan ik er om worden eindigt Johan het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *