De bewoners hadden afgelopen avond dansles

De bewoners hadden afgelopen avond dansles

Afgelopen avond gebeurde er ook nog iets gezelligs in Utopia. De bewoners mochten namelijk weer een salsa les volgen.

De instructeurs hebben besloten dat er wordt geloot, zodat de bewoners allemaal een spontane danspartner krijgen en leren om met meerdere personen te kunnen dansen. Hoewel de battle met een vaste danspartner wordt gedanst, moeten de bewoners eerst oefenen met degene die uit de loting komt. Fay vindt dit van tevoren al helemaal niks. Dit omdat zij haar danspartner allang heeft. Ze maakt zich zorgen, misschien mag ze niet met Chipp dansen. Ik ga echt janken als ik niet met Chipp mag dansen benadrukt ze. Uiteindelijk moet Fay vanavond dansen met Johan, waardoor iedereen hard moet lachen. Romy mag tot haar grote genoegen, dansen met Jacco. Cemal danst met Linda. Het koppel waar het hardst om gelachen wordt, bestaat uit René en Demi. Hoewel ze dit allebei verschrikkelijk vinden, mogen zij de avond samen doorbrengen op de dansvloer. Al met al verliep de avond gezellig. Wat zal deze nieuwe dag brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *