Fay spreekt Chipp aan over de behandeling van wasvrouw Nanouscka

Fay spreekt Chipp aan over de behandeling van wasvrouw Nanouscka

Fay heeft zich gisteren een beetje gestoord aan het gedrag van Chipp. Dit kwam allemaal door de wasvrouw van Chipp en Bas die is langs gekomen. Fay vindt dat de twee Nanouscka ontzettend aan haar lot hebben over gelaten. Zij komt hier voor jullie hé! Ik vind dit niet echt netjes laat ze Chipp dan ook weten. Chipp is druk bezig met het poetsen van zijn tanden en vindt het allemaal maar overdreven. Ik hoef niet de hele dag iemand aan haar handje vast te houden voegt hij eraan toe. Hoe langer Fay hierover doorgaat, hoe geïrriteerder Chipp wordt. Je doet alsof we haar behandeld hebben als een stuk stront en dat is gewoon niet waar roept hij dan ook. Fay probeert alleen duidelijk te maken dat de twee wat liever mogen omgaan met iemand die hun komt helpen. Als Chipp vervolgens de badkamer uit loopt, mompelt Fay tegen Romy dat Chipp echt communicatieproblemen heeft. Ook met Demi vertelt ze over wat er gebeurd is. Echt, hij kan niets hebben benadrukt ze. Demi denkt op haar beurt dat Chipp weet dat hij fout zat en daarom zo heftig reageerde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *