Wat er op 3 september nog meer in Utopia gebeurde

Wat er op 3 september nog meer in Utopia gebeurde

Wat gebeurd(e) er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal opnde hoogte bent.

Terwijl Madlia bijkletst met haar familie, spelen Jacco Billy en Bas mind games. Jacco heeft een boek waarin allemaal verschillende hersenkraakspelletjes in uitgelegd staan. Natuurlijk wil hij de spelletjes en raadsels uitproberen op met de bewoners. Zijn eerste slachtoffer is Billy, die elke keer vol verbazing op de raadsels en trucjes reageert. Naast het bezoek van Madilia, zijn er ook een aantal bezoekers gekomen voor de escape room. Nadat ze zijn ontsnapt, kletsen ze buiten nog na met Beau, Noah en Romy. Aan het einde van de middag is het tijd om te gaan en Beau bedankt de groep voor hun komst. Vrolijk brengt ze hen weer naar de poort. Verder heeft Johan  zich afgezonderd van de rest en zit in de bistro. Hij is druk bezig achter de draaitafels. De muziek klinkt hard door de speakers, terwijl hik tevreden met zijn hoofd mee deinst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:46

    Waarom zo hart die muziek , kan best wat minder.
    Weet iemand met wie er bij Billie slaapt, zie wel eens in haar bed twee personen liggen.
    Toch niet Johan want die twee zijn wel heel veel bij elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *