Madilia ontvangt enthousiast haar familie in Utopia

Madilia ontvangt enthousiast haar familie in Utopia

Niet alleen Bas en Chipp hebben bezoek, ook voor Madilia is het vandaag een extra leuke dag.  Ze mag namelijk familie ontvangen in Utopia!  Samen met Linda wacht ze gespannen bij de poort op haar moeder, zus, broers en neefje. Eindelijk gaat de poort open en emotioneel rent ze naar haar familie toe. Na iedereen geknuffeld te hebben, neemt ze haar bezoek mee naar binnen. Waar uiteraard lekker bij wordt gekletst. Het weer zit daarnaast ook nog mee dus Madilia haar dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *