Wasvrouw Nanouscka gaat aan de slag voor Bas en Chipp

Wasvrouw Nanouscka gaat aan de slag voor Bas en Chipp

Vandaag is het zo ver de wasvrouw van Bas en Chipp komt langs in Utopia. Al een week hebben de twee hun was opgespaard, zodat hun zelfgekozen wasvrouw genoeg te doen heeft vandaag. Om haar in alle rust te kunnen laten werken, zetten Bas en Chipp de wasmachine af met hekken. Aan het hek hangen zelfgemaakte flyers waar op de tekst hier is een vrouw aan het werk staat. Als Beau het bekijkt, uit ze haar mening. Ze vindt het gedrag van haar mede bewoners belachelijk en grapt dat Bas een beetje zielig is. Dit omdat hij een wasvrouw nodig heeft. Lachend reageert Chipp dat hij blij is dat Fay nog slaapt en haar kritiek dus niet kan uiten. Niet veel later komt Nanouscka het terrein oplopen en gaat ze aan de slag met de was van Bas en Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:42

  Schandalig wat daar gebeurde.
  Een ander moet voor ze wassen,
  Ik heb een paar keer gekeken en heb de jongens niet veel gezien , ze zat helemaal alleen aan een tafeltje buiten.
  Daarna heb ik haar in de keuken gezien en een van de tweeling die zei kom ook gezellig buiten , maar dat sloeg ze af.
  Het zal me ook niks verbazen als ze volgende week niet terug komt
  Als hun ze zich volwassen noemen doe dan ook je was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *