Alles is weer goed tussen Noah en Linda

Alles is weer goed tussen Noah en Linda

Afgelopen avond is Linda boos weggelopem tijdens het avondeten. Dit door een aanvaring met Noah over het eten. De ruzie is nog niet uitgesproken en vandaag besluit Linda het gesprek met hem aan te gaan. Als ze Noah gevonden heeft legt ze aan hem uit dat ze het vervelend vond hoe Noah heeft gehandeld gisteren. Zijn probleem werd, volgens Linda op haar afgeschoven. Daarnaast had ze het gevoel dat Beau en Noah per se hun wil wilde doordrukken, terwijl Linda al eerder duidelijk had aangegeven dat ze waarschijnlijk niet genoeg eten had. Noah begrijpt wat zijn mede bewoner bedoelt en geeft haar gelijk. En moet ook eerlijk toegeven dat hij niet wist dat Linda er zo over dacht. Vervolgens biedt hij zijn excuses aan en de twee zijn het erover eens dat de communicatie voortaan beter moet gaan. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:41

    Wel goed dat Linda meestal wel de dingen gaat uitpraten waarover en met wie ze een conflict heeft en dit op een volwassen, eerlijke manier doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *