Linda was afgelopen avond bloedlink door Noah

Linda was afgelopen avond bloedlink door Noah

Afgelopen avond  kwamen Noah en Beau naar Linda toe met de vraag of er twee gasten van de B&B mee kunnen eten. De twee hadden dit niet aangegeven waardoor Linda hier geen rekening mee heeft gehouden bij het bestellen van de boodschappen. Als antwoord op de vraag gaf Linda dan ook aan dat ze bang is dat ze dan niet genoeg eten voor iedereen heeft en dat de gasten daarom eigenlijk niet mee kunnen eten. Linda was in de veronderstelling dat de gasten zouden eten van le Luiffel. Uiteindelijk hebben Linda en Madilia extra rijst gemaakt zodat de gasten toch mee kunnen eten.  Terwijl de bewoners samen met de gasten zitten te eten merkt Billy dat Noah aan tafel zit zonder te eten. Noah waarom ben jij niet aan het eten vraagt ze dan ook. Daarom niet maar ik leg het je later wel even uit antwoordt Noah. Linda merkt dat dit over haar gaat en reageert dat hij gewoon eten kan pakken. Noah trekt zich hier op zijn beurt niets van aan en blijft demonstratief zitten. Linda pakt hierna haar bord en bestek op en stormt woedend naar buiten om daar verder te eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:51

  Ze konden uit eindelijk wel mee eten.
  Maar als je ziet wat Bas op zijn bord heeft dan had Noah de helft van moeten krijgen
  En deed Karin dat vroeger wel dan , ik dacht dat Karin alleen voor de mensen van de B&B kookte.
  En dan moeten ze der ook voor betalen niet denken dat ze gratis konden eten.
  Hebben die twee het weer mooi voor elkaar.
  Ik heb het te doen met Linda en Madilia ze koken altijd voor hun ,maar een dankje wel hoor je nooit
  Er zijn een paar o.a Chipp die wel voor twee personen opschept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *