Madilia en Linda zijn niet bang genomineerd te worden

Madilia en Linda zijn niet bang genomineerd te worden

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. En we beginnen met een bericht over de naderende stemronde. Linda en Madilia bespreken hun gedachten over de stemming.

Madilia laat weten dat ze ook met z’n drieën, wijzend op Floor, negen stemmen aan iemand kunnen geven, gewoon uit principe voegt ze eraan toe. Linda antwoordt niet bang te zijn dat ze op de genomineerd wordt. Stel dat ik drie stemmen krijg van Johan dan wuift ik die weg gaat ze verder. Madilia denkt op haar beurt niet dat Linda bang hoeft te zijn om genomineerd te worden. En als ik op de bank kom, i don’t give a f***. Dan kom ik maar op de bank, ik ben niet zo’n schijterd benadrukt ze. Linda vindt dat ze zich er nog niet te veel zorgen over moeten maken laten we maar eerst even kijken hoe alles loopt de komende maand. Beter met trots en eer op de bank dan als een schijterd van iedereen geld krijgen en daar lekker zitten sluit Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *