Cemal ontvangt een pikant mysterieus pakketje

Cemal ontvangt een pikant mysterieus pakketje

Cemal heeft een mysterieus pakketje gekregeb. Hij heeft niks besteld en dus ook geen flauw idee wat er in de doos zit. Onder het toeziend oog van Johan, Beau en Billy opent Cemal het pakketje. Tot ieders verbazing haalt Cemal een dildo, met diamantjes, tevoorschijn. De rest probeert te achterhalen wie de afzender is van het pikante cadeau. Alleen is er geen kaartje of briefje in de doos te vinden. Waarom krijg jij dat vraagt Beau. Ik heb geen idee reageert Cemal lachend. Eén ding is zeker, het pakketje heeft nu al voor veel plezier gezorgd. Maar of de afzender ooit achterhaalt wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:28

    Vast van een oud bewoner .
    Ik zie Boyd en Jessie het nog wel opsturen zaal me niks verbazen
    Maar ze mogen toch geen schenken aan nemen
    Valt me me dat er geen sekspop gestuurd voor het oevenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *