Cemal wordt door Bas en Beau aangesproken op fouten in het draaiboek van Ladies night

Cemal wordt door Bas en Beau aangesproken op fouten in het draaiboek van Ladies night

Cemal heeft het er zich in de ogen van Bas en Beau wel heel makkelijk vanaf gemaakt wat betreft het draaiboek van zijn evenement Ladies Night. Bas en Beau zijn onderdeel van de verzoeningscommissie. Bij de twee zijn er een paar eigenaardigheden opgevallen in het draaiboek. Zo staat op verschillende plekken het jaartal 2015. Cemal heeft simpelweg een oud draaiboek gepakt en een paar kleine wijzigingen aangebracht. Dit klopt allemaal niet, we gaan dit niet bekijken zegt Beau. Je moet er wel tijd aan besteden, anders zitten wij onze tijd te verdoen voegt Bas eraan toe. Samen gaan ze snel door de plannen van Cemal heen, ondertussen licht Bas een aantal dingen toe. Je hebt hier bijvoorbeeld een begroting voor duizend mensen zegt hij, terwijl zo’n grote mensenmassa niet op het evenement aanwezig zal zijn. Cemal luistert het allemaal aan en gaat nog een poging doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:33

    Hij lijkt op dat wel een beetje op Bas, ook geen sluitende draaiboek
    Bas zijn ding klopte toch ook niet en laat staan de afrekening die er nog kwam
    En dan zeggen we hadden winst.
    En blijf dromen met je 1000 mensen ,of heb je net als de rest wel doet de cijfers kloppen niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *