Linda kan niets meer goed doen bij Noah en Jacco

Linda kan niets meer goed doen bij Noah en Jacco

Lopend in het zonnetje vertelt Noah aan Jacco over de aanvaring die hij in de ochtend met Linda had. Samen met Beau keek ik naar Linda die het evenementenbord aan het ophangen was maar hij hing hartstikke scheef. Dat zeiden wij tegen Linda, waarop zij heel bitcherig zei ik ben ook nog niet klaar hoor. Deze reactie hadden Beau en ik niet aan zien komen. Er is geen land mee te bezeilen reageert Jacco op het verhaal. Noah laat weten dat hij zich voor heeft genomen om voortaan maar gewoon zijn mond te houden tegen Linda. Dat houd ik lang vol hoor benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:35

    Jacco Jacco wat ben jij aan het veranderen , in je nadeel
    Ga niet elke keer met de andere mee.
    Als je zo door gaat ga je van de eerste plaats af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *