Beau, Romy en Madilia ontvangen klanten in Utopia

Beau, Romy en Madilia ontvangen klanten in Utopia

Beau en Romy ontvangen twee dames voor een rondleiding. Met een lekkere kop thee bij Zoet en Zeau maken ze kennis met elkaar. Daarna krijgen de gasten alle uithoeken van het terrein te zien. De slaapplekken worden bekeken en de loods wordt uiteraard ook bezocht. Madilia mag op haar beurt zelfs aan het werk. Erik, die eerder langs is geweest in Utopia, krijgt een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Inclusief gezichtsmasker en komkommers op de ogen. Na deze behandeling krijgt Erik vervolgens een rondleiding van Madilia en relaxt nog even in het zonnetje met andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Erik at 18:44

    Dit is niet zo. Zelf heb ik een leuke middag gehad en je leerd de mensen pas kennen als je er bent geweest. Veroordeel niet als je er niet bij bent geweest. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk kritiek geven via internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *