De kaartverkoop voor Ladies Night verloopt goed!

De kaartverkoop voor Ladies Night verloopt goed!

19 oktober wordt Utopia omgebouwd tot een paradijs voor vrouwen. Cemal en Johan hosten dan een sexy, vrouwvriendelijk maar toch classy evenement Ladies Night. De voorbereidingen voor dit veelbesproken evenement zijn al gaande en ook de kaartverkoop begint inmiddels te lopen. Met een glimlach op zijn gezicht ziet Cemal de mailtjes binnenstromen. We hebben al iets van zestien kaarten verkocht. Mensen willen zo graag zegt hij blij. René oppert om VIP kaarten te introduceren voor de avond, een idee waar Cemal wel oren naar heeft. Als je ook bij dit evenement aanwezig wilt zijn stuur dan even een mailtje naar: inwoners@talpa.tv.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *