Cemal liegt Romy voor over een vrouwonvriendelijk evenement wat hij met Johan organiseert

Cemal liegt Romy voor over een vrouwonvriendelijk evenement wat hij met Johan organiseert

Cemal en Johan organiseren op 19 oktober een sexy, vrouwvriendelijk maar toch classy event. Ladies Night belooft alle vrouwen het hoofd op hol te brengen. En met dit evenement is niet iedereen even blij. Met name een deel van de vrouwelijke bewoners waaronder Romy. Romy is bang dat het een ordinaire bedoeling gaat worden met onder andere dildo’s en strip-acts. Cemal wist zijn haar gerust te stellen door te vertellen dat het evenement heel stijlvol zal zijn en dat hij niet zou gaan strippen. Wel zei hij te gaan dansen maar zolang dat netjes blijft heeft Romy daar geen problemen mee. Uiteindelijk zag Billy Cemal, Noah en Johan oefenen in een weiland. En deze “dans” leek verdacht veel op een strip act. Billy heeft het gezien en besloot afgelopen avond verslag uit te brengen aan Romy, Beau, Fay en Demi. Ik heb ze per ongeluk zien strippen begint Billy. Strippen of dansen vraagt Beau verbaasd. Nee echt strippen, het is heel ordinair antwoordt Billy terwijl ze de bewegingen van de mannen namaakt. Romy reageert van vanzelfsprekend verbaasd en is niet van plan dit zomaar te laten gebeuren. Morgen ga ik het filmen en dan confronteer ik ze benadrukt ze. De dames praten nog even na terwijl Billy nogmaals de mannen imiteert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *