Madilia voelt zich gepasseerd omdat René liever Linda de financiën ziet doen

Madilia voelt zich gepasseerd omdat René liever Linda de financiën ziet doen

Madilia heeft al een aantal keer aangegeven dat ze zich graag mee helpt met de financiën. Nu heeft de ze gehoord dat René Linda heeft benaderd om hem te ondersteunen met de financiën. Madila besluit daarom dan ook René apart te nemen. Ze zonderen zich buiten af en Linda opent het gesprek door te vragen of René met Linda gesproken heeft. Daar baal ik van voegt ze eraan toe. Ik heb te horen gekregen dat je Linda wil inwerken. De groep heeft toch met zijn allen ingestemd dat ik over een maand samen met jou de financiën zou doen? Ik snap het echt niet gaat ze verder. Lang blijft het stil aan de kant van René. Er is geen leuke manier om dit te zeggen zucht hij dan. En geeft aan dat hij minder vertrouwen heeft in Madilia dan in Linda. Ik denk dat Linda enorm secuur is een betere keuze zou zijn voor de geldzaken. Je moet het doen! Niet proberen benadrukt hij vervolgens. Madilia kan het niet geloven. De groep heeft besloten. En ze vindt niet dat hij dit in zijn eentje kan bepalen. Ik moet toch een kans krijgen om het onder de knie te krijgen? Cemal heeft ook nog nooit iets met de financiën gedaan gaat ze zuchtend verder. Maar René geeft op zijn beurt aan dat hij intensief is ingewerkt door Jessie. En heeft geen behoefte om dit bij Madilia te doen. Ik ben niet van plan om terug te komen op mijn gesprek met Linda. We kijken tegen volgende maand wel even hoe en wat benadrukt hij. Madilia is dan weer niet van plan dit los te laten. Iedereen verdient een kans. Ik wil het proberen. Ik wil het leren roept ze. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *