René ziet het liefst dat Linda de boekhouding doet

René ziet het liefst dat Linda de boekhouding doet

Als Linda en René samen in de keuken staan komen de financiën al snel ter sprake. René heeft gisteren aangegeven dat hij de boekhouding helemaal in orde wil maken, om vervolgens het stokje over te dragen. Madlia heeft aangeboden dit te willen doen maar René ziet liever iemand anders op zijn plek. Hij zegt dan ook tegen Linda dat hij haar wel ziet zitten als verantwoordelijke voor de financiën. Jij bent heel secuur, ik heb gewoon het liefst dat jij het gaat doen voegt hij eraan toe. Bovendien ben je in staat om mensen strenger aan te spreken op hun uitgaven. Ik vind dat niet leuk om tegen mensen te zeggen, maar ik zou het wel doen reageert jarige Linda. Het tweetal kletst nog even verder over de boekhouding en wat er volgens hen zou moeten veranderen, waarna ze ieder weer hun eigen weg gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *