De bewoners zijn deze ochtend sportief bezig

De bewoners zijn deze ochtend sportief bezig

De ochtend zit er alweer bijna op. Maar waar zijn de bewoners allemaal mee bezig? We hebben een korte samenvatting gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Een aantal bewoners zijn sportief bezig geweest. Cemal en Beau zijn er vroeg bij en werken zich samen in het zweet in de gym. Niet veel later gaan ook Linda, Madilia en Floor aan de slag. Ze slepen de apparaten naar buiten en genieten van het weer terwijl ze werken aan hun conditie. Jacco is op een andere manier actief bezig vandaag. En ontfermt zich over de hygiëne in Le Luifel en gaat hard aan de slag met een stofzuiger. Ondertussen krijgt Demi in de loods een compliment van Romy. Sinds de ruzie tussen haar en Chipp is uitgepraat gaat zij goed om met de hele situatie vindt Romy. Ik vind het echt knap van je benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *