Billy wil de bewoner die het meeste geld verdient vrijstellen van nominatie

Billy wil de bewoner die het meeste geld verdient vrijstellen van nominatie

Billy roept Romy bij zich omdat ze wat met haar wil bespreken. Vorige week heeft Billy geopperd dat het een idee is om de bewoner die het meeste geld verdient, vrij te stellen van nominatie. Vandaag heeft ze besloten dat ze wil dat de bewoners gaan stemmen over dit idee. En vertelt aan Romy dat de huidige groep bewoners niet wordt gedreven door geld verdienen. Hierom denk ik dat mijn plan zal zorgen voor extra motivatie. De hoofdprijs van dit plan is dat je niet naar huis gaat legt ze verder uit. Romy is erg te spreken over Billy haar idee en ziet het helemaal zitten. Billy verwacht op haar beurt dat niet iedereen even enthousiast zal zijn over haar idee. Linda bijvoorbeeld, zal dit echt niet leuk vinden denkt ze hardop. Samen met Romy loopt ze terug richting de loods, waar ze haar plan ook met Bas bespreekt. Later op de middag zal Billy haar plan presenteren aan de groep. Zal de groep akkoord gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *