Billy presenteert haar plan om de meest verdiende bewoner vrij te stellen van nominatie

Billy presenteert haar plan om de meest verdiende bewoner vrij te stellen van nominatie

Billy had al enige tijd op het plan om de bewoner die het meeste geld verdient, vrij te stellen van nominatie. Nadat Billy met een aantal mede bewoners haar idee had besproken, was het nu tijd om over te gaan tot stemmen. Wordt het plan definitief goed gekeurd? De groep verzamelt zich rond de grote tafel. Billy is toch een beetje zenuwachtig en doet haar zegje. Het lijkt mij leuk om weer eens wat anders te doen in Utopia begint ze. Nu kan dat gewoon met één van de belangrijkste dingen in Utopia, en wel de stemmingen. Ik heb een plannetje bedacht dat degene die het meeste geld verdient, vrij wordt gesteld van nominatie. Die kan niet naar huis worden gestuurd. De rest zal stemmen zoals we altijd stemmen. Wat mij betreft gaat het in vanaf morgen tot de dag van de stemmingen voegt ze eraan toe. Na een kort vraag en antwoordrondje is het plan voor iedereen duidelijk en wordt er over gegaan op de stemming. Twaalf paar handen gaan de lucht in. Alleen Linda, Floor en Madilia zijn tegen. Het ja kamp juicht. Billy haar plan gaat door en het nominatieconcept is  veranderd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 08:52

  Slim plan van Billy. Omdat zij het meeste verdient zal er nooit op haar gestemd kunnen worden. Slimme zet. Natuurlijk zijn de 3 musketiers het er niet mee eens omdat zij niks doen. Ja roddelen.

 2. anneke at 22:28

  Ze zullen haar toch niet weg stemmen.
  De drie die tegen zijn gaan toch op de bank
  Maar mogen zij dit allemaal beslissen.
  Hebben de kijkers daar ook niks van te zeggen.
  Ik zeg nog altijd de onderste 5 op de bank.

 3. Jojanneke at 18:57

  En waar blijft de joker???
  Waar zijn de regels van Utopia zelf????
  Grijp toch in straks gaan ze in het weekend nog thuis slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *