Wat vinden de bewoners van de doorvoering van Billy haar nominatie plan?

Wat vinden de bewoners van de doorvoering van Billy haar nominatie plan?

Billy haar plan om de persoon die het meeste geld verdient vrij te stellen van nominatie, heeft een meerderheid van de stemmen gekregen. Na het stemmen wordt er weer veel nagepraat.

Johan zegt tegen René dat hij heft vervelend vindt dat het altijd dezelfde personen zijn die tegen stemmen. Ik word er zo moe van zucht hij gefrustreerd. Ondertussen bespreken ook Linda en Madilia het plan op de vide. Beiden hebben tegen gestemd en zijn dan ook niet blij dat de nominaties toch gaan veranderen. Ik vind het oneerlijk dat iemand dit zo in zijn eentje kan veranderen zegt Madilia aan Linda. Linda vindt het op haar beurt vooral vervelend dat er, in haar ogen, een hoop mensen van mening zijn veranderd. Ze roepen nu dat het zo’n tof idee is, terwijl ze van de week nog negatief waren voegt ze eraan toe.

Billy zelf bespreekt haar plan nog even kort met Floor. Floor heeft tegen gestemd en Billy vertelt haar dat ze respect heeft voor haar mening. Volgens Floor past dit idee niet in haar Utopia, maar ze vindt het wel leuk dat Billy wat probeert te doen aan de motivatie van de groep. Ik word er wel fanatiek van sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 22:45

  Billy hoopt natuurlijk dat zij daardoor niet genomineerd wordt. Puur eigenbelang.
  En ook dat de pot goed gevuld is eind van het jaar en zij Utopiaan van het jaar wordt, en dus met de pot weg kan. Zo doorzichtig en duidelijk. Ze heeft dit zelfs al een keer gezegd in een van de uitzendingen.

 2. Hyl at 18:42

  Billy is zo gehaaid ,vreselijk
  Ze doet er alles aan om maar niet op de bank te komen, en vaak zo gemeen
  Nu is ze weer irritant ,gemaakt lachen, overdreven aardig
  Foei, er is niets echt aan haar,,….ze wil alleen maar aandacht
  Van mij ze geen utopiaan worden, eind dit jaar
  Diva gedrag vertoont ze

 3. maria at 14:58

  ik zie het nu zo als een van haar team op 1 staat hoef die persoon er niet uit.
  dus dan blijven er twee over waar wel op gestemd wordt.
  vindt dit geen of tof idee waarom mag zij dit er weer door heen drukken.
  laat paspoorthouders stemmen niet utopianen zelf meer.
  dan kan je spreken over eerlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *