Floor heeft Utopia tijdelijk verlaten om met haar ex te praten

Floor heeft Utopia tijdelijk verlaten om met haar ex te praten

Gisteren heeft Floor een brief ontvangen van haar ex. De brief van hem heeft bij Floor een hoop vragen heeft opgeroepen. Daarom heeft ze de groep gisteren gevraagd of ze Utopia vandaag drie uur lang mag verlaten om met hem te kunnen praten. De griep heeft ingestemd met haar verzoek en vandaag mag Floor dan ook Utopia voor eventjes verlaten. Deze morgen besprak ze met Madilia dat ze het spannend vindt en dat ze niet goed weet wat ze kan verwachten. Ze hoopt vooral dat haar bezoek aan haar ex haar meer duidelijkheid zal brengen. Haar mede bewoners hebben haar gedurende de dag al meerdere malen succes gewenst en hopen natuurlijk allemaal voor haar dat ze zal vinden wat ze zoekt. Als Floor vanmiddag dan eindelijk richting de poort loopt kijkt ze nog een keer achterom. Na een luid doei is het dan echt tijd voor haar om de mini samenleving voor eventjes te verlaten. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *