Johan zijn nekharen gaan overeind staan zodra Linda begint te praten

Johan zijn nekharen gaan overeind staan zodra Linda begint te praten

Johan en Jacco praten na de stemming rondom Billy haar nominatie plan nog even na over de stemming en de nee stemmers. Johan ergert zich mateloos aan de in zijn ogen negatieve instelling van sommige bewoners en dan met name die van Linda. Sommige mensen zijn altijd negatief, dat blijf je houden. Dat is zo jammer. Als we nou gewoon met z’n allen positief zijn, zal iedereen elkaar veel sneller helpen lucht Johan zijn hart tegenover Jacco. Jacco snapt de gevoelens van zijn mede bewoners. Maar adviseert hem ook er niet te veel op te letten. Als Linda begint te praten gaan de rillingen over m’n lichaam heen klaagt Johan verder. Al zegt ze alleen maar hallo dan gaan m’n nekharen al overeind staan. Het is de toon die de muziek maakt vervolgt hij. Eén ding is zeker, de twee liggen elkaar totaal niet. Zal de bom binnenkort barsten tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Kelly at 15:51

    Ik kan van alles over Johan schrijven, maar kort samengevat vind ik hem gewoon nog een grote puber.
    Overal tegenaan schoppen en zelf een millimeter kort lontje hebben.
    Geen prettig persoon in de omgang zoals ik het zie.
    Ik denk dat hij er snel uit ligt. Wat ik dan ook wel terecht zou vinden. Zulk een hork heeft niks te zoeken in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *