Johan wil zonder overleg een klaagmuur bouwen in Utopia

Johan wil zonder overleg een klaagmuur bouwen in Utopia

Johan liet eerder in een gesprek met Jacco weten dat hij zich nogal ergert aan mede bewoner Linda. Zo vindt hij dat er te veel geklaagd wordt in Utopia en dan met name door haar. Om het geklaag van de bewoners tegen te gaan lijkt het Johan een goed idee dat er een klaagmuur komt. Een idee wat we eerder al eens in de mini samenleving gezien hebben. Enfin Johan besluit zijn idee te opperen bij René. En hij begint direct te lachen, tot hij door heeft dat Johan het eigenlijk serieus bedoelt. Samen gaan ze vervolgens het gebied op de akker verkennen waar de muur moet komen. Ik vind het een goed idee zegt René dan. Maar dan moet jij het slechte nieuws brengen voegt hij eraan toe. Ik ga helemaal niks vertellen, we gaan het gewoon doen antwoordt Johan. De muur zal hoe dan ook gaan opvallen. De mannen zijn van plan een muur te bouwen die twee en een halve meter hoog is en zes meter breed. Zo hebben de bewoners genoeg ruimte om te klagen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:36

    Die twee passen heel goed bij elkaar ze mogen alle twee Linda niet.
    Maar Linda kookt toch bijna alle avonden , en dan eten ze wel wat ze kookt.
    Dan moeten ze zo flink zijn en niet van der eten gebruik te maken.
    En zomaar word er wat beslist zonder de andere in te informeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *