Billy krijgt te horen wanneer ze haar neuscorrectie mag ondergaan

Billy krijgt te horen wanneer ze haar neuscorrectie mag ondergaan

Romy zit achter de computer wanneer er een mail binnenkomt. Bil! Ik heb een hele leuke mail! schreeuwt ze al snel door de loods. Billy komt aangerend en roept verbaasd wat het is. Romy leest vanachter de computer enthousiast de mail voor. In de brief staat aangegeven wanneer de neusoperatie van Billy plaats gaat vinden, namelijk 4 oktober! Billy staat achter Romy en Beau en slaat haar handen voor haar gezicht, ze kan haar tranen niet bedwingen. Beau geeft haar snel een knuffel. Het gaat eindelijk gebeuren schat! Je nieuwe neusje voegt ze er enthousiast aan toe. Ook Romy geeft haar een dikke knuffel. Ik weet even niet wat ik moet zeggen roept Billy door haar tranen heen. Meerdere bewoners komen ook aangelopen en opnieuw leest Romy de mail voor. Natuurlijk geven ook die bewoners Billy een dikke knuffel en de ze laat iedereen weten dat ze heel blij is. Maar het ook super spannend vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Meike at 12:55

  Heel fijn voor je Billy!
  Je neus hoort wel bij je, maar dat ligt meer aan mij dan aan jou:)
  Ik geniet elke dag van Utopia en ook al wordt er veel kritiek geleverd op je, ik vind het top dat je in Utopia bent. Zonder jouw grillen zou het supersaai zijn!

 2. anneke at 22:40

  Maar is er dan nog geld voor haar , gaan de mannen niet zorgen dat haar geld weg geschreven wordt naar een andere rekening die niet te zien is voor haar.
  Zal me niks verbazen

 3. Kelly at 22:15

  Terugdenkend aan de verontwaardiging en afgunst waarmee Billy reageerde over het prijzengeld dat Beau had gewonnen. Vind ik het nu wel heel lief en sportief van Beau hoe ze Billy feliciteert en blij voor haar is.
  Het zou fijn zijn als Billy zich realiseert dat ze dit enthousiasme eigenlijk niet verdiend heeft nu ze zoveel ongenoegen en ontevredenheid heeft getoond. Billy is vaak bang dat de pan al leeg is voordat zij aan tafel schuift. Billy zou er een leuker mens van worden als ze dit eens leerde verbergen of tegengaan bij zichzelf. Daar zou ze een stuk mooier van worden, ook zonder nieuwe neus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *