Demi en Fay denken erover om het evenement Twintopia te verzetten

Demi en Fay denken erover om het evenement Twintopia te verzetten

Het gaat niet zo goed met Demi en Fay want de kaartverkoop van het evenement Twintopia loopt niet zoals zij willen. Ook is de begroting voor hun evenement niet realistisch. We kunnen niet eens onze eigen orders betalen omdat we nog maar ZEVEN euro op de rekening hebben staan benadrukt Demi. Nobody cares antwoordt Fay snikkend tegen haar. En voegt eraan toe dat ze graag zou willen dat de bewoners zich allemaal eens gaan beseffen dat iedereen in Utopia wil blijven maar dat dit niet kan als er geen geld is.  We willen hier toch allemaal blijven, of niet benadrukt ze. Fay zit met haar hoofd in haar handen op de schommelbank en is zichtbaar aan het balen. Ik zag het evenement zo anders voor me vervolgd Fay. Waarom blazen we het dan niet gewoon af reageert Demi. Fay zegt dat ze het even wil laten bezinken en reageert daarna verrassend kalm dat ze dit misschien maar moeten doen en een andere datum moeten prikken. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *