Floor is weer terug in Utopia maar haar ex kwam niet opdagen

Floor is weer terug in Utopia maar haar ex kwam niet opdagen

Floor heeft vandaag Utopia tijdelijk mogen verlaten. Dit om met haar ex vriend te praten. Momenteel is ze alweer terug in de mini samenleving maar het is niet helemaal goed verlopen.

Zodra Floor het Utopia terrein weer op komt lopen zucht ze dat hij er niet was. Hij was al weg voegt ze eraan toe. Samen met Madilia loopt ze weer richting de loods. De andere bewoners die met zijn allen om haar heen zitten reageren vol ongeloof. Floor vertelt dat ze pogingen heeft gedaan om hem te bellen en zijn familie of andere contacten in Duitsland te bereiken. Maar niemand nam op gaat ze verder. Wat een hufter roept Billy die aangeeft zich niet meer in te houden. Hoe voel je je Floor vraagt ze.  Ik kan niks anders doen dan het erbij te laten antwoordt Floor. Ik heb alles gedaan om contact te zoeken zucht ze. Ik denk dat hij boos is. Er moet iets gebeurd zijn benadrukt ze. De vorige brief was namelijk een lieve brief waarin hij zei dat hij me snel weer zou zien gaat ze verder. De groep geeft aan dat het allemaal goed zal komen. Kijk maar naar Billy grapt Cemal nog. Floor vertelt daarna nog dat hij alle spullen heeft meegenomen en al onderweg is naar Duitsland. Alles wat ik hem ooit gegeven heb heeft hij achtergelaten. Net als zijn sleutel zegt Floor droevig. Billy en Fay steken haar een hart onder de riem. Fay vindt dat ze beter verdient en dat ze niet met zo’n onvolwassen persoon moet samen zijn. Billy benadrukt dat Floor niet meer en beters had kunnen doen dan haar beslissing van vandaag om hem op te zoeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Floris at 13:47

  Eerlijk gezegd zou ik er ook moeite mee hebben als ik mijn vriendin in Utopia met een ander het bed zie delen, en dan niet alleen om te slapen.
  Ze zal denk ik moeten accepteren dat ze keihard is afgeserveerd door haar vriend en dat iedereen dat heeft kunnen zien.

 2. anneke at 22:45

  Als hij geen spullen van haar heeft meegenomen heeft ze niets te klagen ,
  Ik zal pas gaan klagen als hij haar spullen had mee genomen.
  Nu heb je kans dat ze weg gaat , hij heeft bij haar gewoond en er moeten toch rekeningen betaald worden .
  En je laat toch niet zomaar je huis achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *