Demi en Fay spreken René aan op de begroting van Twintopia

Demi en Fay spreken René aan op de begroting van Twintopia

Kunnen we je even spreken René vragen Demi en Fay op een ietwat boze toon. En vertellen hem dat ze hebben besloten Twintopia niet door laten gaan volgende week zaterdag. We hebben namelijk naar de begroting gekeken die goedgekeurd is maar die had helemaal nooit goedgekeurd mogen worden voegen ze eraan toe. René laat op zijn beurt weten weten dat bij 150 verkochte tickets, er geen problemen zijn. Dus hij raadt de twee aan om flink promotie te maken voor het evenement. We wisten dat er geen winst gemaakt zou worden maar dat het gewoon leuk voor jullie zou zijn voegt hij eraan toe. De tweeling laat vervolgens duidelijk weten pissig over de hele situatie te zijn. Volgens hen is René onduidelijk over hoeveel geld er nou op de bankrekening staat. René vertelt dat er één dezer dagen weer geld op de rekening staat. Als ik jullie was zou ik keihard trekken om die ticketverkoop naar boven te halen en eventueel te snijden in een aantal kosten vervolgd hij rustig. Demi en Fay gaan maar door over het geld en vallen in herhaling, maar dat doet René weinig. Hij legt alles nog een keer geduldig uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 09:32

    Wat is er nu moeilijk aan van René hoeveel geld er te beschikking is.
    En als de meiden het niet door wil laten gaan vanwege geld , mag hij blij zijn dat het niet door gaat.
    Heb het idee dat René niet eens weet hoeveel geld erop staat.
    En hij zal zich toch bezig houden met de administratie wat doet hij dan met een werkbril, of kan hij daar beter mee kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *