Linda krijgt een lapdance als verjaardagscadeau

Linda krijgt een lapdance als verjaardagscadeau

Gisteren was Linda jarig en dat werd afgelopen avond natuurlijk ook nog even gevierd. Zo was er een pikante verrassing voor de toen nog jarige job geregeld. Vooral Madilia, die het meeste geregeld heeft, is super enthousiast. Alle bewoners zitten buiten op de zitzakken als Linda naar buiten komt. Iedereen blaast op zijn verjaardagstoeter en beginnen hard lang zal ze leven voor haar te zingen. Lachend gaat de jarige op de stoel zitten die in het midden van de cirkel staat. De meiden beginnen hard te joelen als Cemal aan komt lopen en het zwoele nummer gestart wordt. Linda gaat er eens goed voor zitten en Cemal laat zijn lapdance moves zien. Ze vindt het maar al te leuk en krijgt het heel warm. Je bent het nog niet verleerd laat ze hem weten. Kortom het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *