De bewoners uit Utopia doen beerpong en vieren de verjaardag van Linda

De bewoners uit Utopia doen beerpong en vieren de verjaardag van Linda

Afgelopen avond bleef het nog lang warm in Utopia, de bewoners zaten dan ook lekker buiten. Na de lapdance die Linda van Cemal heeft gekregen zit de sfeer er goed in. Er wordt gezellig gekletst terwijl de groep zit op de zitzakken. De taart wordt aangesneden en uiteraard wordt er her en der een drankje genuttigd. Linda en René doen iets later een dansje op salsamuziek en een paar bewoners zijn naar binnen verkast en spelen een spelletje beerpong. Bas tapt de biertjes en Chipp legt de regels uit aan de vrouwen. Linda komt er ook bijstaan en mag als eerste gooien. Er wordt  nogal fanatiek gegooid. Het spelletje gaat nog lang door voor de bewoners uiteindelijk hun bed in duiken. Wat zal deze nieuwe dag allemaal brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *