Waar zijn de bewoners mee bezig op deze druilerige ochtend?

Waar zijn de bewoners mee bezig op deze druilerige ochtend?

Dag 1338 is weer aangebroken. Ook in Utopia regent het maar waar zijn de bewoners mee bezig op deze nieuwe dag? We hebben een korte samenvatting voor je gemaakt zodat je weer op de hoogte bent.

Noah is deze ochtend als eerste wakker. Hij rommelt wat in de loods en bij de computer en begint zijn dag rustig. Niet veel later volgen Bas, Beau en Billy. Ze maken hun ontbijt, drinken een kop koffie en maken zich klaar voor de dag. Romy zegt wat later tegen Billy dat ze met dit weer het liefst de hele dag binnen zou zitten. Het liefst blijf ik gewoon in de loods om te chillen voegt ze eraan toe. Ondertussen worden in het kasteel Demi en Fay wakker. Het harde geluid van een wekker maakt resoluut een einde aan hun nachtrust en de meisjes draaien zich zuchtend en steunend om. Ook Floor, die bij de zusjes in het kasteel slaapt, wordt wakker van het harde alarm. Een saai begin van de dag, maar er zal vast en zeker weer het een en het ander gebeuren in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *