René wil een financiële jury opzetten maar daar zijn wat bewoners het niet mee eens

René wil een financiële jury opzetten maar daar zijn wat bewoners het niet mee eens

Floor vraagt aan Madilia en Linda of ze even mee naar boven gaan, ze wil namelijk iets bespreken. Ik heb iets gehoord in de wandelgangen begint ze het gesprek. Madilia en Linda luisteren aandachtig naar het verhaal van Floor. Ze vertelt dat er een financiële jury komt, René komt op de financiën en Bas en Billy willen in de jury. Maar dat vindt Floor helemaal geen goed idee. Bas is niet te vertrouwen en doet niets transparant, met zijn hele evenement heeft hij niets gecommuniceerd voegt ze eraan toe. En ze geeft ook nog aan dat Bas en Billy allebei oudgedienden zijn die alles in hun eigen belang zullen doen. Madilia en Linda zijn het hier volkomen mee eens. Floor oppert daarom het idee om, als er mensen aangesteld moeten worden dat iemand van hen drieën in de jury moet. Iemand die niet uit eigenbelang handelt maar voor de groep gaat ze verder. Het drietal wil een stokje voor het plan van René gaan steken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:35

    Zet de joker in om ons te laten beslissen en niet de bewoners.
    Ik hoop voor ze dat het goed gaat lopen , die drie vooral BAS is niet te vertrouwen.
    Kijk maar naar wat hij tegen René zei over die 1000 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *