René wil een verzoeningscommissie aanstellen

René wil een verzoeningscommissie aanstellen

René heeft een plan waar een aantal bewoners niet zo mee eens zijn. Maar wat is hij precies van plan? René wil graag een Utopiaanse verzoeningscommissie aanstellen. Dit zal een driekoppige commissie worden, die onder andere verantwoordelijk wordt voor het controleren van de financiën. Aan Bas en Beau vertelt hij van plan is.  Ik ga op de toeter drukken straks begint hij. Ik wil de hele groep bij elkaar hebben en vertellen over mijn plan. Daarna mag iedereen drie stemmen uitbrengen, namelijk op de personen waarvan hij of zij wil dat ze in de verzoeningscommissie terecht komen gaat hij verder. En als het aan mij ligt gaat het stemmen anoniem, zodat niemand kritiek zal ontvangen op zijn of haar stem benadrukt hij. Bas en Beau luisteren aandachtig naar René zijn uitleg en vragen hem of hij nog ergens hulp bij kan gebruiken. Nadat René heeft gezegd dat dat niet nodig is, lopen ze weer terug naar de loods. Het vervolg lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *