Bas, Beau en Chipp zijn de nieuwe verzoeningscommissie

Bas, Beau en Chipp zijn de nieuwe verzoeningscommissie

René drukt op de toeter en de groep komt samen rond de grote tafel in de loods. Zodra iedereen zit vertelt hij dat hij de verzoeningscommissie weer in het leven wil roepen. Als er dingen zijn waar mensen tegenaan lopen, kunnen zij zich melden bij deze driekoppige commissie. Zij kunnen vervolgens uitzoeken hoe de vork in de steel zit. De verzoeningscommissie zal ook dienen ter controle van de financiën. Ook zullen zij hun mening geven als het gaat om grote investeringen. Vervolgens stellen de bewoners wat vragen die René beantwoordt. Daarna krijgt iedereen drie briefjes, zodat iedereen anoniem zijn stemmen kan uitbrengen. Na het uitbrengen van de stemmen worden ze door René en Cemal geteld. Er zijn negen stemmen uitgebracht op zowel Bas als Beau. Daarna heeft Chipp, met acht stemmen, de meeste stemmen gekregen. Dit maakt dat dit drietal de nieuwe verzoeningscommissie gaat vormen. De nieuwe verzoeningscommissie krijgt vervolgens een applaus van de groep. Ik vind het een mooie verzoeningscommissie zegt Billy. Ook Romy is enthousiast en geeft Beau een grote knuffel en zegt haar dat ze op haar gestemd heeft. Bas roept Beau en Chipp bij elkaar en stelt voor om gelijk even met zijn drieën te gaan overleggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 14:40

  Gaat dus niet eerlijk, Bas die heel veel boven zijn bedrag zat.
  Mag nu mee beslissen
  En Beau en Chipp zijn ook niet te vertrouwen.
  Het had beter geweest als en van het groepje Linda er ook in mocht maar nee ze hebben liever hun eigen groep
  En sommige durven gewoon niet hun vriend(in) af te vallen
  Hoe eerlijk kan het dan gaan.
  Toch een joker inzetten meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *