Madilia heeft op een verkeerde manier gestemd voor de aanstelling van de verzoeningscommissie

Madilia heeft op een verkeerde manier gestemd voor de aanstelling van de verzoeningscommissie

De inwoners hebben net gestemd welke drie Utopianen de verzoeningscommissie gaan vormen. Bas, Beau en Chipp hebben de meeste stemmen gekregen en vormen de commissie. Elke bewoner kreeg drie briefjes en konden hun stem uitbrengen op drie personen. Na de stemming laat Linda weten dat het zonde is dat er twee stemmen verloren zijn gegaan. Iemand heeft namelijk drie keer op één persoon gestemd, en dat was niet de bedoeling. Madilia buigt over tafel en fluistert dat zij dit heeft gedaan. Linda vraagt ter verificatie of ze drie keer op Floor heeft gestemd. Madilia knikt ja. Dat mocht niet roept Linda geïrriteerd uit. En nogmaals legt ze uit hoe er gestemd moest worden. Oh dat wist ik niet, ik snapte het niet roept Madilia verbaasd uit. Floor en Linda schudden allebei hun hoofd maar stellen haar gerust dat het toch niets had uitgemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *