Bas, Chipp en Beau houden hun eerste commissie vergadering

Bas, Chipp en Beau houden hun eerste commissie vergadering

Nadat bekend is geworden dat  Bas, Beau en Chipp de verzoeningscommissie vormen besluiten zij zich buiten af te zonderen voor hun allereerste vergadering. Chipp komt iets later dan Bas en Beau aangelopen. Je bent te laat voor de vergadering. We hebben besloten dat je eruit ligt grapt Bas met een strenge toon.Vervolgens start de vergadering. We hebben als commissie denk ik 1.500 euro per maand nodig grapt Bas verder. Dan kan Beau een slaapplek bouwen, kan Chipp drinken en roken en dan koop ik een paard voegt hij er lachend aan toe. Al snel komt hun eerste klant al aangelopen. Het is Fay met de begroting voor Twintopia. Fay vertelt de commissie over de begroting en tegen welke problemen ze zijn aangelopen. Chipp, Beau en Bas komen al snel tot de conclusie dat er nog te weinig informatie is. Demi en Fay moeten namelijk over alles nadenken. Hoeveel friet is er nog? Hoe gaan we het evenement de komende week promoten? Ze weten het niet zucht Chipp. Maar na lang discussiëren oppert Bas om erover op te houden. Het gaat misschien niet eens door benadrukt hij. Daarna praat de commissie nog een lange tijd verder over de financiën. Zal de verzoeningscommissie een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:22

    Beau en Bas ….belangen verstrengeling .Zullen altijd voor elkaar gaan. Dus niet objectief. De meeste stond dat ook niet aan omdat Bas en Beau een relatie hebben.Mag officiel ook niet.Maar er waren een paar die direct hjun mond open trokken.De anderen die het ook zeiden kan niet…hielden hun MOND.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *