Demi en Fay twijfelen of ze Twintopia nog wel door moeten laten gaan

Demi en Fay twijfelen of ze Twintopia nog wel door moeten laten gaan

Er is deze week al een hoop gedoe geweest over de begroting van Twintopia. Die klopte niet helemaal en had volgens Demi en Fay helemaal niet goedgekeurd mogen worden. De twee hebben een nieuwe begroting opgesteld die nu door de verzoeningscommissie bekeken wordt. Demi en Fay besluiten naar Jacco te gaan om hun hart te luchten en om advies de vragen. Jacco adviseert hen om het evenement gewoon door te laten gaan. Maar de tweeling ziet het op hun beurt niet meer zo zitten. Het wordt vast wel leuk maar het wordt niet zoals we het in gedachten hadden voegt Fay eraan toe. Jacco merkt daarna op dat ze degene die al een kaartje hebben gekocht voor Twintopia niet kunt teleurstellen. Fay vertelt dat er niet veel winst gemaakt gaat worden en Jacco zegt daarop dat er vast wel winst te behalen valt uit de drank verkoop. Demi en Fay betwijfelen het en lopen langzaam richting de verzoeningscommissie voor advies…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *