Johan vindt een aantal mede bewoners jankerds

Johan vindt een aantal mede bewoners jankerds

Billy komt Johan opzoeken in de werkschuur. Wanneer ze binnenkomt staat Johan met zijn koptelefoon te zingen. Kort lacht en zingt ze mee waarna ze nieuwsgierig is naar zijn werk. Wat maak je vraagt ze. Johan vertelt dat hij bezig is met een televisiekastje. Voor wie vraagt Billy nieuwsgierig door. Voor mezelf grapt Johan. Billy is benieuwd waarom Johan de hele dag met muziek op alleen bezig is in de werkschuur. Johan antwoordt dat hij het zalig vindt om alleen te zijn.  Vind je dan niemand leuk hier? reageert Billy verbaasd. Alleen jou antwoordt Johan. Overal waar jij komt wordt je ook weggestuurd he? Omdat je zoveel lawaai maakt gaat Billy lachend verder. Johan kan er ook wel om lachen. Ik word er misselijk van voegt hij eraan toe. De zeikerds zijn de mensen die niks uitvoeren. Wat een stelletje jankerds hier zucht hij.  Hoe is het met je vriendschap met Linda vraagt Billy daarna sarcastisch door. Hartstikke goed antwoordt Johan nog sarcastischer. De twee lachen samen om de situatie. Zit er geen vriendschap in? Ook niet als je geld toe krijgt? grinnikt Billy waarop Johan kort en bondig nee op antwoordt. Wanneer Cemal binnenkomt geeft Johan aan dat hij met hem zou gaan sporten en neemt afscheid van Billy. Even je buikje eraf trainen? zegt Billy terwijl ze eens goed tegen Johan zijn buik aan slaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:51

    Het gaat steeds meer tegen staan.De mentalitijd van de groep lui lui lui en de hele dag door loopt iedereen te eten.Ga gewoon met elkaar aan tafel dan komen ook de gesprekken op gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *