Het evenement Twintopia gaat toch door

Het evenement Twintopia gaat toch door

De afgelopen dagen twijfelden Demi en Fay hard of zij hun evenement Twintopia wel door moesten laten gaan. De kaartverkoop ging niet zoals verwacht en daarbij waren er ook nog de nodige problemen met de begroting.Chipp, die sinds vandaag in de verzoeningscommissie zit, gaat samen met dames zitten om te bekijken wat het verstandigst is. Wel of geen Twintopia? Gezamenlijk werken ze aan een nieuwe begroting en nieuwe plannen. En  het is toch gelukt. De begroting is sluitend en Twintopia gaat definitief door. De twins juichen en knuffelen elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *