Kunnen de bewoners voortaan meebeslissen wie er genomineerd wordt?

Kunnen de bewoners voortaan meebeslissen wie er genomineerd wordt?

Billy is bezig met een rondje door de loods om te inventariseren wat iedereen verdiend heeft vandaag.   Ze heeft namelijk het plan om elke dag bij haar mede bewoners langs te gaan om op te schrijven wat ze de dag ervoor verdiend hebben. Ze hoopt de groep op deze manier te kunnen motiveren om geld te blijven verdienen. Uiteindelijk zal de bewoner die het meeste geld verdiend vrijgesteld worden van  nominatie.

Billy gaat uiteraard langs bij de tegenstanders van het nieuwe nominatie concept. Dit zijn Madilia, Floor en Linda. De dames vinden het onzin dat de grootverdiener vrijstelling krijgt van de nominaties. Tijdens het gesprek met Madilia en Linda laat ze weten dat het haar niet zozeer om het winnen gaat. Ze heeft wel haar eigen dingen waar ze geld mee binnenhaalt, maar bovenal wil ze helpen met het bedenken van producten en het stimuleren van mensen. Linda geeft aan dat ze het vooral niet eens is met de regel dat de bewoners elkaar geld mogen geven.  Deze regel betekent dat een bewoner die kans maakt om op de bank te komen van deze bank gered kan worden doordat andere bewoners hun verdiende geld aan deze persoon geven. Iedereen moet zijn eigen geld verdienen anders is het niet eerlijk voegt ze eraan toe. Billy is het hiermee eens maar stelt dat ze niet anders kon

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeroen at 07:12

  Billy wil zoveel mogelijk geld verzamelen voor Utopiaan van het jaar (die ze denkt te gaan worden).
  Slaat totaal negens op, dan moet je bij de selecties voor Utopia selecteren op alleen ondernemers en “werkers”. Dit is niet het concept voor de “nieuwe” samenleving.

 2. anneke at 22:38

  Wie beslist daar over .
  Heeft De Mol niks meer te zeggen , en gaan de vriendjes nu alles beslissen
  Ligt dat niet aan de kijkers wat die willen.
  Als hun gaan beslissen wat er wel en niet mag leggen de drie meiden er zo uit.
  Moet er dan niet ( wat ik al vaak schrijf ) een joker in gezet worden.
  Hebben de kijkers dan niks meer te zeggen.
  Ik vind dit wel heel ver gaan met Billy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *