Floor krijgt weer een brief van haar ex vriend

Floor krijgt weer een brief van haar ex vriend

Een paar dagen eerder kreeg Floor post van haar vriend waarin stond dat hij niet meer verder met haar wil. Ze las ook dat hij geen verdere behoefte heeft aan het schrijven van brieven aan haar, of het op bezoek komen in Utopia. Toch is er vandaag weer post van Floor haar ex-vriend. Ze zondert zich dan ook samen met Madilia af bij de schommel en de brief wordt geopend. Zo weinig tekst roept Floor verbaasd wanneer ze een snelle blik werpt op het papier. Nadat ze eerst zelf de brief doorleest, krijgt Madilia te horen wat er geschreven is.

“Je wilde weten waarom ik onze relatie heb beëindigd. De reden is dat ik mij heb gerealiseerd dat ik zonder jou een sterker persoon ben. Verder ga ik niet in op de details. Na het lezen van je laatste brief denk ik ook niet dat je het zou begrijpen. Voorlopig wil ik geen contact meer met je” leest Floor hardop voor.

Floor vraagt zich hardop af waarom haar ex haar opeens haat en vindt dat ze dit niet heeft verdiend. Jacco en Romy voegen zich vervolgens bij de twee dames en steunen Floor na het lezen van de heftige brief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 15:45

    Ze begrijpt het niet? Nou, het is mij anders wel duidelijk. Wie wil nou zo’n vriendin die met de eerste de beste aan de wip gaat? En dan nog gek vinden dat die vriend niet met haar verder wil. Je zal zo’n tante Wilwel als vriendin hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *