Johan, Floor en Madilia bespreken het centraal

Johan, Floor en Madilia bespreken het centraal

Alcohol drinken in Utopia lijkt een onderwerp te zijn dat telkens terugkomt. Ook vandaag werd het in het centraal weer uitgebreid besproken. En dat bespreken Johan, Floor en Madilia nog maar een keer. Het drietal is het erover eens dat er best eens een biertje of een wijntje gedronken mag worden, als ze hard hebben gewerkt. Ze vinden het dan ook niet eerlijk dat Noah werd aangesproken door Billy, omdat hij een alcoholvrij biertje wilde pakken toen de rest van de groep een wijntje pakte.

Hou het positief. Sommige mensen drinken een drankje, wat maakt het uit zegt Johan. Als voorbeeld noemt hij Chipp, die tijdens het evenement keihard gewerkt heeft. Die mag volgens hem dan ook best een biertje drinken aan het einde van de dag. Na het alcoholgebruik komen ook de financiën ook nog ter sprake. Johan vindt het positief dat Madilia graag wil helpen, maar vindt het ook verstandiger dat zij wacht tot René alles op orde heeft. Hij wil de ruwe diamant fijn slijpen, daarna kun jij hem overpakken benadrukt hij. Madilia snapt wat Johan bedoelt en besluit dat het inderdaad misschien beter is als ze even wacht. Ik vind het nog steeds leuk, dus dan wacht ik wel een maandje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *