De loods in Utopia stinkt door een koelkast

De loods in Utopia stinkt door een koelkast

Als Linda aan het opruimen is valt het haar op dat het enorm stinkt in de loods. De stank blijkt uit de koelkast te komen en is zelfs zo erg dat ze meerdere keren bijna over haar nek gaat. Snel roept ze om hulp van de andere bewoners, in de hoop de stank te kunnen verdrijven. Cemal biedt hulp en samen proberen ze de oorzaak van stinkende koelkast te achterhalen. Maar ook hem wordt de stank al snel te veel en hij besluit maatregelen te nemen. Met ovenwanten aan en een theedoek voor zijn mond en neus probeert hij er vervolgens opnieuw achter te komen waarom de koelkast zo stinkt. Helaas met weinig succes. De bewoners besluiten vanmiddag een monteur te bellen, die hen hopelijk kan helpen. En als dat niet lukt, kopen we wel een nieuwe besluit Beau. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Stine at 14:47

    Een stinkende koelkast ligt meestal aan de inhoud. Dus uitruimen en schoonmaken voordat je een dure monteur laat komen. Tjonge jonge, wat een amateurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *